Translate

4 Temmuz 2015 Cumartesi

Aoharu x Kikanjuu




Diğer Adları : Aoharu x Machine Gun

Tür : Aksiyon, Komedi, Shounen

Yayınlanma Tarihi : 03.07.2015

Bölüm Sayısı : 12

Yönetmen : Hideaki Nakano

Senaryo : Kenji Konuta

Firma/Stüdyo : Brains Base

Başlıca Seiyuular : Mikako Komatsu (Tachibana Hotaru), Tomaaki Maeno (Masamune Matsuoka), Yoshitsugu Matsuoka (Tohru Yukimura)

Mangaka : Naoe

Açılış : "The Bravest Destiny" - Toy☆Gangan

Kapanış : "Gunjou Survival" - Mikako Komatsu




Şahsen bu animenin afişini gördüğümden beri büyük bir heyecanla bekliyordum. İzledikten sonra sadece bir hayal kırıklığım oldu onun içinde mangakayı suçluyorum. Hadi tanıtıma geçelim bu sırada da hayal kırıklığımın ne olduğunu öğrenin.








Ana karakterimiz Tachibana okul konsey başkanı ayrıca her başı sıkışanın yardımına koşmayı seven biridir. Ancak görünüşüne ve giyinişine zıt olarak ve kesinlikle belli etmeyerek kendisi bir kızdır. (T.T) Ailesi yurt dışına çıkan Tachibana yalnız başına yaşamaya başlayacaktır.









Eve geldiğinde kapısının önünde bir adam vardır. Tachibana ilk başta adamın çok havalı olduğunu düşünse de daha sonra duyduğu "müstehcen" laflardan dolayı çok kızar ve kapıya bir yumruk geçirir. Adam bu duruma çok şaşırsa da Tachibana ile tanışır ve onun yan dairesinde yaşadığını söyler.





Bu olaydan sonra sürekli olanları düşünen Tachibana'nın arkadaşı ona yemek ısmarlamasını söyler. Daha sonra ise parasının olmadığını ve bir host'un onu kandırdığını söyler. Aslında bizim Tachibana'nın anladığı budur ve arkadaşının intikamını almak için onun gittiği host külübüne gider.








Burada arkadaşını kandıranın yan komşusu Masamune olduğunu öğrenen Tachibana Hayatta Kalma Oyununda bir düello'ya davet edilir. Bu oyun plastik mermilerle ve silahlarla oynanan bir oyundur. Anlaşmaya gelirsek eğer Tachibana kazanırsa Masamune diz çökecek ve özür dileyecektir. Ancak Masamune kazanırsa Tachibana onun olacaktır.  Bundan sonra olanlar ise Tachibana'nın hiç beklemediği bir şekilde gelişir. 


Müzikleri ve çizimleriyle oldukça güzel bir anime. Bunun yanında animede az da olsa bir Ouran Host Club ve SAO özelliklerini gördüm. Eğer bu ikisini severek izlediyseniz emin olun Aoharu x Kikanjuu'yu da seveceksiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder