Translate

19 Temmuz 2015 Pazar

Fruits Basket’in Yeni Mangası Geliyor



2001 yılında ekranlarda olan animesi ve ondan beş yıl sonra 2006’da sona eren mangasını düşünürsek; yayımlandıkları dönemin ardından yıllar geçmesine rağmen okuyanın, izleyenin içini ısıtan hikayesiyle pek çok shoujo severin favorileri arasındaki yerini korumuştur Fruits Basket. Bu özelliğiyle Bir Çıkmadı Gitti Şu Animeler listemize de rahatça ekleyebildiğimiz seriyle ilgili yeni bir haber ise ünlü shoujo manga dergilerinden Hana to Yume’nin internet üzerinden manga yayımlayan HanaLala online (hanayumeonline.com) sayfasında duyuruldu.


Habere göre Fruits Basket’in mangakası Natsuki Takaya, Fruits Basket another isimli yeni bir mangaya başlayacak ancak ikinci Fruits Basket mangası, pek çok seveninin beklentisi aksine ilk serinin sonundan itibaren yaşananları konu edinmeyecek. Tohru’nun liseden mezuniyeti sonrasındaki bir zaman diliminde geçecek ve liseye yeni başlayan Sawa isimli bir karakterin yaşadıklarını bizlere sunacak manga, Hakusensha tarafından cuma günleri internette yayımlanacak.

Peki hepimizin özlediği eski karakterler? Bu konuya ise Natsuki Takaya’nın blogunda paylaştığı yeni gönderi açıklama getiriyor. Mangaka, yine 4 Eylül’de ilk iki cildinin çıkacağı Fruits Basket koleksiyoncu paketini kutlama amacı taşıyan Fruits Basket another’ı yalnızca iki ya da üç cilt olarak planladığını belirtirken; manga boyunca başkarakterlerden Tohru, Yuki ve Kyo’nun ne yazık ki okuyucular karşısına çıkmayacağını ancak karakterlerin isimlerinin hikaye süresince duyulma ihtimalinin olduğunu söylüyor.


Fruits Basket ile ilgili bu tarz haberler gündeme geldi gelmesine ancak ortada hala animenin devam sezonuna yönelik gelişme yok. Bu durumda bazı animelerin belki de hiç devam etmeyeceğini ama bizim özlemeye ve beklemeye devam edeceğimizi söylemek mümkün. Ya da bu yeni mangayla olacağı gibi kendimizi nostaljik hislerin kollarına bırakacağız. Peki yeni manga beklentileri karşılayacak, yeni karakterler de eskileri kadar sevilecek mi? Bu sorunun cevabı için eylül ayını beklemek gerekecek.

Hakusensha’nın yeni serinin Tanıtımı için paylaştığı video ise şöyle:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder