Translate

19 Temmuz 2015 Pazar

Shingeki no Kyojin Live Action Filminden Uzun Fragman



1 Ağustos tarihinde vizyona girecek olan Shingeki no Kyojin live action film serisinden ilk filme dair uzun bir video görücüye çıktı. Filmden daha çok sahnenin yer aldığı üç dakikalık videoda görsel efektler göze çarpıyor.







Öte yandan her iki filmde de dinleyeceğimiz tüm dünyada oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan Japon indie pop-pop rock grubu SEKAI NO OWARI, ilk film için hazırlanan ANTI-HERO isimli şarkılarının klibini nihayet yayımladı. ANTI-HERO isimli yeni single 29 Temmuz tarihinde piyasaya çıkacak. Grup ayrıca ilk filmin devamı olan Shingeki no Kyojin: End of the World filmine ise SOS isimli yeni şarkılarıyla katkıda bulunacak.



Grup üyelerinden ANTI-HERO şarkısını yazan Fukase (vokalist) ; ”Şarkı hain bir aşk şarkısı. Önemli bir insanı korurken ne tereddüt etmeyi isterim ne de ünlü olmayı. Şarkıyı da işte bu duyguları hissederek yazmaya başladım.” şeklinde şarkısını yorumlarken; SOS şarkısını yazan Saori (piyano) ise ”Mücadele temalı bu filmi izledikten sonra kendini korumakla başka birini korumanın aynı şey olduğunu düşünerek yazdım bu şarkıyı. Eğer izleyenler filmin sonuna yönelik bu şarkıyı beğenirlerse çok mutlu olacağım.” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Filmde Eren karakterini canlandıran ünlü aktör Miura Haruma da “Şarkının (ANTI-HERO) sözlerinde, ritminde ve melodisinde Shingeki no Kyojin’in ruhu enfes bir şekilde yansıtılıyor. Bağımlılık yapan harika bir şarkı. Dinledikçe daha fazla etkileniyorsunuz.” şeklinde yorumda bulundu.

ANTI-HERO


 Peki siz şarkıyı nasıl buldunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder