Translate

26 Ağustos 2015 Çarşamba

Dance with Devils’in İlk TV Reklamı





Daha önce Amnesia (Idea Factory), Kamigami no Asobi (Nippon Ichi Software & Broccholi) gibi otome oyunları ve yine reverse harem türündeki Brothers Conflict light novel serisini animeye uyarlayan stüdyo Brain’s Base ‘in, Rejet imzalı oyun Dance with Devils’ın anime adaptasyonuyla türün severleri karşısına çıkacağı, bu yıl şubat ayında duyurulmuştu. Rejet, müzikle iç içe olacak bu animenin dahil olduğı Dance with the Devils projesi için müzik yapım stüdyosu Elements Garden ve yine bir müzik yapım şirketi olan Avex ile ortaklaşa çalışacaktı.

Annesi Maria’yla Shikou şehrinde yaşarken renkli okul hayatının tadını çıkaran 16 yaşındaki Shikou Akademisi ikinci sınıf öğrencisi Ritsuka Tachibana’nın baş rolde olduğu ve karakterin bu düzenli hayatının etrafını saran yakışıklı şeytanların cazibesine kapılmasıyla nasıl değiştiğini anlatacak anime yayımlanmadan önce, Dance with Devils projesi kapsamında bir de mangaya yer verileceği haberi geçtiğimiz günlerde takipçilerle paylaşılmıştı. Natsu Samako’nun çizeceği Dance with Devils -Blight- ismini taşıyan manganın orijinal bir hikayeyi okuyuculara taşıyacağı da verilen bilgiler arasındaydı.

Animenin ilk TV reklam filmi ise bugün yayımlandı.






Erkek karakterler ve Ritsuka’nın görülebileceği reklam filmi animenin temmuzda paylaşılan ve reverse harem sonbaharda iyi gider diyenlerin merakını uyandıracak ilk tanıtım videosundan kareler içeriyordu. Öncelikle Ritsuka’nın şarkısına yer veren sonra da Rind Tachibana karakterinin seiyuusu Wataru Hatano tarafından seslendirilen Kakusei no Air isimli açılış şarkısın eşlik ettiği bahsi geçen tanıtım videosu ise şöyle:






Karakterlere odaklanan bir diğer kısa tanıtım videosu:








Reverse harem türünün gereği olarak birbirinden farklı kişiliklere sahip ana erkek karakterlerin önceden yayımlanmış karakter şarkıları da mevcut.


  • Bir şeytan olan Shikou Akademisi okul konseyinin çalışkan ve havalı başkanı Rem Kaginuki. Souma Saita tarafından seslendirilmekte.









  • Asıl kimliği bir şeytan avcısı olan Ritsuka’nın ağabeyi, Shikou Akademisi üçüncü sınıf öğrencisi Rind Tachibana. Wataru Hatano tarafından seslendirilmekte.






  • Shikou Akademisi okul konseyinin şeytan dünyasında ünlü ve kadınlar arasında popüler olan şeytan başkan yardımcısı Urie Sogami. Takashi Kondo tarafından seslendirilmekte.








  • Shikou Akademisi okul konseyinin biraz bencil olan ve düşünmeden yaşayan şeytan sekreteri Mage Nanashiro. Subaru Kimura tarafından seslendirilmekte.








  • Shikou Akademisi okul konseyinin biraz tuhaf bir kişiliğe sahip sürgün edilmiş bir melek olan saymanı. Daisuke Hirakawa tarafından seslendirilmekte.






Seiyuu kadrosundan sonra serinin yapımında emeği geçecek isimlerin başında ise Ai Yoshimura (Oregairu, Ao Haru Ride) yönetmen olarak yer aldı. Ao Haru Ride’da da senaryodan sorumlu olup Ai Yoshimura ile beraber çalışan Tomoko Konparu’nun senaristliğini yapacağı anime için oyundaki Hirotaka Maeda imzalı karakter tasarımlarını adapte edecek kişi Yuka Takashina (Inari, Konkon, Koi Iroha.). Son olarak müzikal yönüyle dikkat çeken serinin müziklerini Elements Garden bestelerken Dive II Entertainment ve Elements Garden’dan Junpei Fujita besteleri müziğe dönüştürme görevini üstlendi.

Reverse harem türünü sevenlerden “İşte ekim ayını beklemek için bir sebep daha!” diyenler?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder