Translate

8 Ağustos 2015 Cumartesi

Prison School Live Action Dizisi Geliyor




Ağustos başında vizyona giren Shingeki no Kyojin filmini, bu günlerde dizisiyle animenin hayranlarını da televizyon başına kilitleyen Death Note’u ya da Hollywood’un el atmayı planladığı Naruto’yu düşünürsek gün geçmiyor ki yeni live action haberleri gündeme gelmesin. Bu haberlere artık çok şaşırmıyoruz elbette ancak çoğu zaman “Bunun live actionı da yapılır mı?” diye şüpheye düşmeden edemiyoruz. İşte bizi yine bu tarz düşüncelere itecek yeni bir live action haberi, yaz sezonunda animesiyle de takipçileri karşısına çıkan Akira Hiramoto’ya ait Prison School’dan geliyor. Yapımcılığını yapım stüdyosu ROBOT’un üstleneceği seri ekim ayında televizyonlarda boy göstermeye hazırlanıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise Kataude Mashin Gāru (The Machine Girl) ve Nuuiguruma Z’nin yönetmenliğini yapan isim, Noboru Iguchi oturuyor. Live action uyarlamasının planlarını duyduktan hemen sonra yüzünde bir gülümsemeyle “Cidden mi?” diye soran ve bu eğlenceli manganın adaptasyonunu yapma şansını boşa harcarsa buna hayatının sonuna kadar pişman olacağına dair bir hisse kapılan yönetmen, hayranlardan Kiyoshi, Gakuto, Başkan Yardımcısı, Hana ve Başkan’ı canlandıracak oyuncular için biraz daha beklemelerini rica ediyor.




NyanTeype’ın Eylül Sayısında Yer Alan Yeni Görsel



Bu haberin yanında animeye ait internet sitesi, serinin 12 bölümden oluşacağını duyururken; Blu-Ray ve DVDlerin piyasaya çıkışlarına dair ilk bilgileri de animeyi sansürsüz izleyebilmek için bekleyenlerle paylaşıyor. Buna göre her biri iki bölüm içerecek 6 Blu-Ray setinin çıkış tarihleri şöyle:
  • 1. Blu-Ray: 30 Eylül 2015 – Bölüm 1-2
  • 2. Blu-Ray: 28 Ekim 2015 – Bölüm 3-4
  • 3. Blu-Ray: 25 Kasım 2015 – Bölüm 5-6
  • 4. Blu-Ray: 23 Aralık 2015 – Bölüm 7-8
  • 5. Blu-Ray: 27 Ocak 2016 – Bölüm 9-10
  • 6. Blu-Ray: 24 Şubat 2016 – Bölüm 11-12

Bir adet özel etkinlik bileti, Junichiro Taniguchi’nin çizimlerini içeren üç taraflı dosya, sekiz sayfadan oluşan hapishane günlüğü niteliğindeki kitapçık, açılış ve kapanışların yazısız versiyonları, birinci bölüm için hazırlanmış sesli yorumlar ve özel bir set kart 30 Eylül’de çıkacak ilk seti alan hayranları bekleyen sürprizler olarak listeleniyor.

Ecchi serisi Prison School, içerik bakımından düşünüldüğünde televizyonlar için cüretkar sayılabilecek sahneler içeriyor, haliyle bu durum pek çok hayranın live action diziye ön yargıyla yaklaşmasına sebep olacak gibi. Bakalım beklentiler ne denli doğru çıkacak.



Megami Ağustos Sayısında Hana Midorikawa Karakteri





Meiko Shiraki Karakterinin NyanType Ağustos Sayısında Yer Alan Görseli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder