Translate

29 Mayıs 2015 Cuma

Prison School’dan Yeni Bilgiler Geldi







Akira Hiramoto’nun ünlü ecchi mangası Prison School’un anime uyarlaması birçok hayranı heyecanlandırmıştı. Yaklaşık 2 ay önce ilk videosu yayımlanan serinin bugün ikinci bir videosu yayımlandı. Yayımlanan videonun yanı sıra yeni bir görsel paylaşıldı ve anime serisinin çalışanları açıklandı. Bütün bunlara ilave olarak karakter seiyuuları da belli oldu.









Karakter seiyuuları:
  • Morokuzu “Gakuto” Takehito: Konishi Katsuyuki (Tengen Toppa Gurren Lagann – Kamina)
  • Wakamoto Shingo: Suzumura Kenichi (Gintama – Sougo Okita)
  • Ando “Andre” Reiji: Okitsu Kazuyuki (Kuroshitsuji – Vincent Phantomhive)
  • Kurihara Mari: Sayaka Ohara (Fairy Tail – Erza Scarlet)
  • Shiraki Meiko: Itou Shizuka (High School DxD – Akeno Hemajima)
  • Midorikawa Hana: Hanazawa Kana (Psycho Pass – Akane Tsunemori)



Animenin yönetmen koltuğunda Another, Shirobako ve xxxHolic animelerinin yönetmenliğini yapmış Tsutomu Mizushima oturuyor. Karakter tasarımları Gekkan Shoujo Nozaki-kun animesinin tasarımcısı Taniguchi Junichiro’ya emanet. Bakuman, Shokugeki no Souma ve Toradora serilerinin hayat bulduğu stüdyo olan J.C.Staff, Prison School’un yapımında rolünü alacak.

Son olarak animenin açılış ve kapanış şarkıları için Kangoku Danshi (Hapis Erkekleri) isminde bir grup kuruldu. Grup, okul hayatını hapishane hayatı gibi yaşayan 5 erkeğin seiyuularından kuruldu. Harem kurma düşünceleriyle geldikleri okulda adeta bir tutsak hayatı yaşayan 5 erkeğin maceralarını konu alan Prison School, 11 Temmuz’da başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder