Translate

14 Mayıs 2015 Perşembe

Assassin’s Creed: Syndicate Sunumu



Oyun dünyasının büyük eserlerinden biri olarak sayılan Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu bugün resmi olarak duyuruldu. Daha önce Assassin’s Creed: Victory adı altında internet ortamına görselleri sızdırılan serinin ismi resmi olarak Assassin’s Creed: Syndicate olarak belirlendi. 1868 yılı Londra’sında geçecek olan Syndicate, Jacob ve Evie Frye isimli iki kardeşin baş karakter rolünü üstlendiği bir oyun olacak. Bu iki suikastçi kardeşin amacı ise suçlulardan oluşan bir sendika kurmak ve Londra’ya hükmeden Templar gücünü yok etmek.

Oyunun bazı görevleri Jacob veya Evie için tasarlansa da çoğu görev ikisinden biri seçilerek yapılabilecek. İkisinin de kendine ait yetenek ağacı olacak, böylece iki farklı karakter gelişimine şahit olabileceğiz. Ayrıca önceki oyunların aksine, sadece ana görevlerde yaptıklarımız değil, yan görevler dahil oyunda yapacağımız her şey Templar savaşımızda bize katkı sağlayacak.

Yaklaşık üç yıldır Ubisoft’un Quebec stüdyolarında yapım aşamasında olan Syndicate, yılından da anlaşılacağı üzere Victoria dönemi İngiltere’sinde geçecek. At arabalarının popüler olduğu devir, oyuna da aynı şekilde yansıtılacak. Eski Assassin’s Creed oyunlarında bulunan bazı ekipmanların yanı sıra kanca gibi yeni bazı teçhizatları da kullanabileceğiz.

Bunların dışında oyunla ilgili şu bilgiler de mevcut:

– Çoklu oyuncu modu olmayacak.

– Bazı oyunlarda olduğu gibi araba kaçırma özelliği bulunacak.

– Sadece baş karakter olarak değil, düşman olarak da kadın karakterler önemli rol oynayacak.

– Tarihte yerini almış Charles Darwin ve Charles Dickens gibi karakterler de oyunda kendilerine yer bulacak.

– Önceki bazı Assassin’s Creed oyunlarında olduğu gibi çete üyeleri toplayıp büyük sokak kavgaları yapabileceğiz. Syndicate, bu özelliği bize geliştirilmiş bir biçimde sunacak.

Assassin’s Creed: Syndicate, PS4 ve Xbox One için 23 Ekim’de satışa sunulacak. PC sürümü için henüz bir tarih verilmedi ancak sonbaharın sonları işaret edildi.

CGI Tanıtım Videosu:






Henüz tamamlanmamış oynanış videosu:





Jacob’un silahlarını gösteren fragman:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder