Translate

18 Mayıs 2015 Pazartesi

Seven Days Filminin İlk Fragmanı






Tachibana Venio ve Takarai Rihito’nun boys love mangası “Seven Days” live action filmlerinin ilk fragmanı yayımlandı.“Animate” haber sitesi aynı zamanda ikinci filmden bazı görseller de paylaştı.









Hirose Tomoki (Yowamushi Pedal müzikalleri) ve Yamada James Takeshi (Jigoku Sensei Nube TV drama), Tōji ve Yuzuru karakterlerini canladırıyorlar. Filmin diğer oyuncuları ise şu şekilde:
  • Tanaka Hinako
  • Hiyori Yūki
  • Ishikawa Rin
  • Sagara Itsuki
  • Takiguchi Yukihiro

Filmin yönetmenliğini Yokoi Takeshi (Higanjima TV serileri, Kyō kara Hitman filmi) yaparken senaryosunu da Takahashi Natsuko (Boys Over Flowers Live actionları, No Touching At All, Ōoku: The Inner Chambers) üstleniyor.

Manganın hikayesi ise şu şekilde;

Yuzuru, okulun en kötü şöhretli çocuğu Tōji’ye öylesine bir teklif yapar. Dedikodulara göre Tōji haftanın ilk günü ona çıkma teklif eden ilk kişiyle sevgili oluyordur. Ancak Tōji, Yuzuru’nun bu alelade teklifini ciddiye alır. Yuzuru da pazartesi başlayıp pazar günü bitecek olan bu kısa ilişkiye ayak uydurmaya karar verir. Ancak hesaba katmadı şey bu ilişkinin gerçekten bir aşka dönüşecek olmasıdır.

İlk film olan “Seven Days: MONDAY→THURSDAY”, 6 Haziran’da; ikinci film olan “Seven Days: FRIDAY→SUNDAY” de 4 Temmuz’da Japonya’da gösterime girecek. İki film de açılışını Tokyo’daki Humax Cinemas’da yapacak ve ardından diğer sinemalarda gösterime girecek.



“Seven Days: MONDAY→THURSDAY” Filminin Afişi

“Seven Days: FRIDAY→SUNDAY” Filminin Afişi



“Seven Days” mangası 2010 yılında yapılan “Kono BL ga Yabai (This BL is Dangerous)” sıralamasında beşinci sırada yer almıştı. Manganın aynı zamanda da bir drama CD’si mevcut. Digital Manga Inc. (Digital Manga Publishing) manganın iki cildini 2009 ve 2011 yıllarında lisanladı.

Mangasını okumuş ve beğenmiş biri olarak bu habere çok sevindim. Ancak asıl merak ettiğim ise yaoi severlerin yanı sıra bu filme asıl tepkilerin nasıl olacağı. Sanırım bekleyip görmemiz gerekecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder