Translate

5 Temmuz 2014 Cumartesi

Baskı / Crush

























Yeni bir film ile karşınızdayım. Bu filmi gece izlemenizi tavsiye etmem. Şahsen ben öyle bir hataya düştüm ve tüylerim diken diken oldu. Ama tabii ki izlemenizi tavsiye ederim. Tamam bu cümle çok karışık oldu ben en iyisi filmin konusuna geçeyim :)




KONUSU:


















Kızımız Bess kendi halinde takılan bir kızdır. Popüler değildir, renkli kıyafetleri ise kafa karıştırıcı bulur. Arkadaşı yoktur. Bu yüzden okulda ezik olarak görülür.




















Scott Norris ise okulun yakışıklı popüler çocuğudur ve futbol oyuncusudur. Okuldaki çoğu kız gibi Bess'de Scott'tan hoşlanmaktadır. (Bu kız da gidip gidip Scottları buluyor arkadaş.) Ancak Scott onun varlığından haberdar değildir sadece isim ve ezik olarak bilmektedir.



















Kızımız ise olayı bir üst seviyeye taşımıştır. Scott'la ilgili her şeyi toplamış ve bir kaç fotoğrafı tekrar düzenleyip kendi resmini koymuştur. Ancak kızımızın olayı aslında burada bitmektedir. Daha sonra ortaya çıkan bir çocuk Bess'in kalbini çalmıştır.





















Fakat Scott ve sevgilisinin başına gelenler Scott'ın Bess'i suçlamasına yol açar her ne kadar Bess çocuğa takık gibi görünse de Scott gerçek sapığının kimliğini öğrendiğinde çok şaşırmıştır. Ancak asıl şaşırtıcı olan ise onu oradan Bess'in kurtarması olacaktır.


TANITIM VİDEOMUZ:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder