Translate

5 Temmuz 2014 Cumartesi

Mei-Chan No Shitsuji
















Bir süre önce izlediğim bir Japon dizisi. İlk başlarda ön yargılı davransam da daha sonra hiç unutmadığım beğenerek izlediğim bir dizi olarak kaldı aklımda. Japon dizisi diye izlememezlik etmeyin eminim sizde beğeneceksiniz. İyi Seyirler :)





KONUSU:














St. Lucia kız akademisi elit ailelerin kızlarını hanımefendi olarak yetiştirilmesi için gönderildiği bir akademidir. Burada her kız öğrencinin bir kahyası vardır.



















Mei ise bu okula okumaya gelmiştir. Ancak hiçbir şey kendi rızası dahilinde gelişmemiştir. Mei'nin ailesi ufak bir restoran işletmektedir. Yemeklerini herşeylerini kendileri hazırlamaktadır ve Mei'de ailesine yardım için orada çalışır.






















Hayatı sıradan olan Mei'nin bir anda ailesini bir kaza sonucu kaybetmesi ile değişir. Ailesinden başka kimsesi olmayan Mei'yi arkadaşının ailesi yanına almayı kabul etse de Mei restoranı açıp tekrar işletmeye başlar.
























Birden ortaya Shibata Rihito çıkar ve Mei'ye hizmet etmek için geldiğini söyler ilk başta hiçbir şey anlamayan kızımız daha sonra Japonya'nın büyük şirketlerinden birinin sahibi olan büyükbabası onun St. Lucia'ya gitmesini ister. Ancak kızımız bunu ret eder.





















İlk başta kabul etmeyen Mei'yi Rihito ikna etmek için her yere peşinden gider ve tek söylediği şey ise hayatının tehlikede olduğu ve onunla gelmeyi kabul etmesidir. Bir süre daha böyle devam ettikten sonra restorana geldiklerinde restoranda bomba olduğunu fark eden Rihito Mei'nin hayatını kurtarır ve bunun üzerine Mei akademiye gitmeye karar verir.



Dizi toplam 10 bölüm izlerken eğlendiğim bir diziydi. Çeşit çeşit karakterlerle dolu olan bir dizi sizi bekliyor. İyi Eğlenceler :)



TANITIM VİDEOMUZ:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder