Translate

5 Temmuz 2014 Cumartesi

I Hear Your Voice
















Yeni izlediğim bir dizi daha. İtiraf etmek gerekirse bu diziye sırf Lee Jong Suk için başlamıştım ancak daha sonra dizi beni içine çekti ve sanki her şeyi onlarla birlikte yaşamışım gibi oldum. Ama yine de bence bunun sebebi dizide Lee Jong Suk oppamın olması :D





KONUSU:


































Park Soo-Ha küçükken bir kaza geçirip babasının cinayetine tanık olmuştur. Ancak asıl garip olan şey ise küçüklüğünden beri gelen yeteneğidir. Soo-Ha insanların düşüncelerini okuyabilir. Ancak mahkemede hiç kimse ona inanmamıştır. Ta ki ortaya bir görgü tanığı çıkana kadar.



















Soo-Ha o gün Hye-Sung'a yani babasının öldürülüşüne tanık olan kişiye onu koruyacağına dair söz vermiştir.
Ancak büyüdükten sonra sürekli onu arasa da bulamamıştır ta ki kızımız gazete de kamu avukatı olarak haber olana kadar.






























Hye-Sung ise o olaydan sonra hayatını yaşamaya devam etmiştir ancak içinde hep bir korku olmuştur. Çünkü Soo-Ha'nın babasının katili olan adam geri dönüp bunu ona ödeteceğine yemin etmiştir. Kamu avukatı olduğunda ise ilk müvekkili Soo-Ha'nın arkadaşlarından biri olmuştur. Kız her ne kadar suçsuz olsa da Hye-Sung zorla ona itiraf etmesini söylemiştir.
































Soo-Ha ise Hye-Sung'la bu olay hakkında konuşmaya gelir ve arkadaşının suçsuz olduğunu söyler. Ona bir kanıtı olup olmadığını soran Hye-Sung'a ise akıl okuyabildiğini söyler. Kızımız ilk başta ona inanmasa da daha sonradan kanıtlayınca inanır ve birlikte bir takım olup suçlu ve suçsuz olan kişileri ayırmaya çalışırlar. Soo-Ha'nın Hye-Sung'a karşı olan duyguları daha da gelişirken kızımızda Soo-Ha'ya aşık olmaya başlar. Ancak onları bekleyen büyük tehlikelerin ve engellerin altından kalkabilecekleri ise en önemli sorudur.






TANITIM VİDEOMUZ:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder