Translate

6 Temmuz 2014 Pazar

Bad Boys J


















Bugünlerde J-Dramalara taktığım için bunları sizinle de paylaşıyorum. Bu bir süre önce bulduğum dizilerden biri benim çok hoşuma gitti eminim siz de beğeneceksiniz iyi seyirler :)





KONUSU:















Hiroshima'da 3 büyük grup vardır ve her birinin de farklı liderleri vardır. Bunlar; Gokuroku Chou'dan Toshi























Beast'den, Danno









Ve Nights'dan Hiro'dur.
Bu büyük gruba birbirlerinden başkası bulaşamaz. Çünkü hepsinin kendi üyeleri vardır ve her zaman hep birlikte kavgaya giderler. Ayrıca grupların belirli kuralları da vardır. 


































Tsukasa Kiriki, Kumi denen kıza açılmak için bir yüzük almıştır ancak hediyesi serseriler tarafından hırpalanarak elinden alınır. Bu sırada oran geçen Gokuroku Chou üyeleri bu olayı görür ve çocukları oradan kovarlar ancak yüzük çoktan gitmiştir.




















Gokuroku Chou'nun başı Kumi'yi kaçırınca Tsukasa onu kurtarmak için Toshi'nin karşısına çıkar ilk başta dayak yese de daha sonra Toshi kumi'ye tokat atınca ayağa kalkar ve kendine saldıranları tek tek döver.
































Daha sonra onu kurtaran takım üyeleri de onun tarafına geçer ve birlikte Toshi'yi devirirler. Ancak kurallara göre bir önceki başı deviren lider olduğu için bu olay Tsukasa'nın başına kalmıştır. 
Bölgenin diğer iki grubuyla birlikte ilk başta anlaşamasalar da daha sonra başlarına bela olan biri için birbirlerine destek vermeye karar verip üç grup birleşir.




Dizi toplam 12 bölümden oluşuyor. İlk başta Tsukasa'ya bücür gözüyle baksam da daha sonra bu düşüncemin üzerini çok güzel çizdi. Her neyse dediğim gibi beğeneceğiniz bir dizi. Kaçırmayın derim :D



TANITIM VİDEOMUZ:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder