Translate

19 Nisan 2014 Cumartesi

That Winter The Wind Blows



Bu diziyi ismi yüzünden açmıştım çünkü çok dikkatimi çekmişti. Ancak şuan gerçekten çok güzel olduğuna karar verdiğim az sayıda ki dizilerden biri izlemenizi tavsiye ederim. Kendinizi ilk bölümden itibaren kaptıracağınız türden bir dizi. İyi Seyirler :D




KONUSU:

















Oh-soo bir yetimdir ve ilk sevgilisinin ölümünden sonra bir daha aynı olamamıştır. Hayatı umursamayan, çok iyi bir kumarbaz ve playboy olmuştur.

















Oh young çok büyük bir grubun başkanının kızıdır. Ancak şöyle bir durum vardır ki kızımız görme engellidir. Ayrıca babası hastalanıp yataklara düşmüş ve komaya girmiştir.Oh young'un annesi ile babası o küçükken ayrılmıştır ve bir abisi vardır ancak onunla hiç tanışamamıştır. Onunla ilgili hatıraları annesiyle birlikte evi terk ettiği zamana kadardır.



















Kızımızın abisinin (ortadaki) adı da Oh soo'dur. Bizim oğlumuzun ismi ağaç anlamına gelir ancak oh soo'nun adı kız kardeşini korumakta görevli olduğu için korumak anlamına gelmektedir. Ancak ne zaman arkadaşlarına onun PL grubun oğlu olduğunu söylese onunla dalga geçmişlerdir. Aslında oh soo kardeşine mektuplar gönderiyordur ancak her zaman olduğu gibi araya birileri girip mektupların Oh young'a ulaşmasını engelliyordur.



























Mektubu gönderdiği gün tesadüfen bütün postaları Oh young alır. Tabii ilk öğrendiğinde şok geçirir ve mektubu eline aldığı gibi doğruca mektuptaki adrese gider.






















Kızımız adrese gelir ancak ortada bir yanlışlık vardır çünkü abisi bizim oğlanın adresini vermiştir.



















Oğlumuz kapıya bakar ancak kızı tersler ve yanlış adrese geldiğini söyler tabii isimleri aynı olduğu için kız ilk başta yalan söylüyor zanneder ancak sonra isim benzerliği olduğunu anlar.Oğlumuz ise kızımıza oradan gitmesini abisinin daha oraya gelmediğini söyler.

















Kızımız Oh soo'nun evden çıkmasını bekler ve ona abisinin mektubunu okutur.



















Ancak bu sırada polisler gelir ve oh soo'nun arkadaşı onu arayarak kaçmasını polislerin onun peşinde olduğunu söyler.






















Oh soo polislerden kaçmaya başlar ancak karşısına kızın abisi çıkar ne olduğunu anlamadığı için o da oh soo'yu takip etmeye başlar.

















Aynı zamanda kızımıza bir telefon gelir ve babasının durumunun kritik olduğunu derhal eve dönmesi gerektiğini söylerler. Kızımız bunun şokuyla birlikte taksi aramaya başlar.


















Kovalamaca sırasında oh soo bir anda yola çıkar tabii kızın abisi de arkasından ancak ikisi de gelen arabayı görmez ve araba kızın abisine çarpar.



















Oh soo yakalanmıştır, kızın abisine araba çarpmıştır, babaları ölüm kalım savaşındadır ve bütün bunlar olurken Oh young hem babasını hem de kardeşini kaybedecektir.



















Aradan bir yıl geçer. Oh soo hapse girip çıkmıştır ve kızımız hem babasını hem de abisini aynı anda kaybetmiştir.Oh soo arkadaşının ölmesinin bütün suçunu kendisine yüklemektedir.



















Bu sırada Oh soo büyük bir borcun altına girmiştir. Ve borcu 100 gün içinde ödemezse öleceğini belirtmek için Oh soo'yu bıçaklarlar.


















Bu sırada Oh young'un avukatı kızın abisini aramaya başlar. Şimdiye kadar çoktan öğrenmişlerdir diye tahmin ettikleri araba kazasını kimse öğrenmemiştir. Tabii arayınca da direk bizim oğlumuz Oh soo'yu bulur. Bu durumu fırsat bilen Oh soo'da kızın abisinin yerini almak için elinden gelen her şeyi yapar.Ancak kızı ben senin abinim diye kandırmaya giderken ona aşık olacağı aklının ucundan bile geçmemiştir.



Dizi toplam 16 bölüm ve o bölümlerin hepsinde hop oturup hop kalkıyorsunuz. Kesinlikle izlemeniz gereken çok güzel bir dizi.Oh soo'nun şansına Oh young'un aklına ve masumluğuna bayılacaksınız. Kaçırmayın derim :D


Tanıtım Videolarımız:





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder