Translate

20 Nisan 2014 Pazar

K-Pop The Ultimate Audition






Müzik ile ilgili bir dizi ararken bulduğum ve bir günde gece hiç uyumadan izleyip bitirdiğim bir dizi. Sizde de aynı bağımlılığı yapacağına hiç şüphem yok. Haydi ekran başına :D




KONUSU:


















Dizimiz bu şekilde başlıyor. Kızımız ( evet bu bir kız erkek değil :D) Ji Seung Yeon  piyanonun başında Bethoven'dan bir parça çalıyor. Tabii ki kızımız bir klasik müzik meraklısı değil ve şerkıyı modern şarkılarlar karıştırıp çalmaya başlayınca....




















Kızımız okuldan atılır. Londra'da bir müzik okulunda okuyan Ji Seung Young sınavı geçemediği için okuldan atılır ve ancak gelecek seneki yapılan sınavla geri gelebileceği söylenir.




















Tabii bu olaydan sonra kızımız çağa atladığı gibi Kore'ye döner. Uçakta sürekli bira içer tabi bunun yan etkisi olarak da midesi bulanır.




















Woo Hyun ise M2 diye bilinen çok ünlü bir grubun baş vokalistidir. Her ne kadar dışarıdan çok nazik,tatlı ve cana yakın görünse de aslında bu saydıklarımla uzaktan yakından alakası yoktur. Adeta küçük dağları ben yarattım egosu vardır.

































Evet ne demiştik hah midesi bulanan Ji Seung Young uçağın tuvaletine gider ama orası doludur. Kızımız biraz bekler, kapıyı çalar hatta yumruklar falan ama içeriden tık çıkmaz. Çaresiz kızımız 1. sınıfların olduğu tuvalete yönelir.





















Kabinden Woo Hyun çıkar. Kızımız artık sınırdadır tam içeri girecekken kendini tutamaz ve Woo Hyun'un üstüne kusar. Oğlumuz sinir olur tam bir şey söyleyecekken hostes gelir ve bir şey söyleyemeden rezil olduğuyla kalır.



















Kore'ye inerler.Kızımız arkadaşının evine giderken yolda onunla karşılaşır. Arkadaşının başı beladadır ve kızımız da şövalyecilik oynayıp çocuğu kurtarır.




















Kwon Ji Woo M2 hayranıdır ve o gruba girmeye çalışmaktadır. Seçmelere girer ancak hiçbir şey yapamaz yani sahnede şarkı söyleyemez ve hakkını kaybeder.




















Bu sırada kızımız birini görür ve hemen saklanmak için yer ararken erkekler tuvaletine girer.





















Kızımız içerideyken tuvalete Woo Hyun da girer ama kızımızın arkadaşıyla aynı giyinmiştir. Kızımız da onu arkadaşı zannedip şaka yapar. Tabii bu şaka ona çok ağır patlar ve şaka yaptığının Woo Hyun olduğunu görünce kaçmaya başlar.



















Oğlumuzun onu kovalama nedeni fotoğrafını çektiğini sanmasıdır. Tabii kızımız tazı gibi hiç durmaz ve koşmaya devam eder.



















Kovalamacanın sonunda kazanan Woo Hyun olur. Kızımızın telefonuna el koyar kızımız ne yapacağını bilemeden kaçar ve telefonu Woo Hyun'a bırakır. Woo Hyun telefonu açmaya çalışır ancak şifre vardır.Bu  da Woo Hyun ve kızımız Ji Seung Young'nun tekrar karşılaşmalarını garantilemiş olur.


Daha fazla spoiler vermek istemediğim için yazıyı burada bitiriyorum. Dizi aslında 16 bölüm olması planlanmışken 14 bölüm yapılmıştır.Buna rağmen Seung Young ve Woo Hyun'un birbirlerine olan tavırları ve davranışları sizlere çok keyifli anlar yaşatacak ve kahkahalara boğulacaksınız :D


Tanıtım Videolarımız:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder