Translate

31 Ağustos 2014 Pazar

Pitch Perfect

















Müzik filmlerini sevenler ve Glee'ye severek izleyenler için benzer bir film buldum eminim ki sizde benim beğendiğim kadar beğeneceksiniz. İyi seyirler ;)







KONUSU:






















Kızımız Beca üniversiteye yeni başlamıştır ancak gerçekte istediği bir DJ olmaktır. Babasının zoru ile üniversiteye gelmiştir. Babasına DJ olmak istediğini söylediğinde babası ona izin vereceğini söyler ancak bir şartı vardır. Üniversitede bir klübe katılıp yeni arkadaşlar edinecektir ve bir yılın sonunda hala kalmak istemezse DJ olabilecektir.




















Gruplar arasında Acapella adında bir kadın grubu vardır. Müzikle ilgilenen ve tiz notalara çıkabilen yeni üyeler aramaktadırlar. Beca'ya gruba katılıp katılmak istemediğini sorunca şarkı söyleyemediğini söyler.



















Ancak Beca banyoda şarkı söylediği sırada kızlardan biri onu duyar ve kesinlikle elemelere katılmasını söyler. Beca'da deneyeceğini söyler. Eleme günü Beca gruba girmeye hak kazanır. Artık Acapella kızlarından biridir.





















Tabii ki de her film ve dizide olduğu gibi kızlar grubunun karşısında düşman oldukları Treblemakers vardır. Bu grubun hepsi erkeklerden oluşmaktadır ve bir çok kez finalleri kazanmışlardır.


















Acapella kızlarının finalleri kazanamamasının nedeni sürekli eski şarkıları söylemeleri ve gördüğünüz üzere görsel efektin olmamasıdır. Beca bunun değişmesi gerektiğini söyler ancak grubun lideri tarafından susturulur ve bunun sonucunda Beca gruba gitmeyi bırakır.



















Ancak bir süre sonra bunun böyle gitmeyeceğini anlayan grup lideri Beca geri geldiğinde düzenlemeler yaparlar ve sonucunda yukarıdaki görüntü ortaya çıkar. Yeni ve modern Acapella kızları :) 




Gece sırf müzikle ilgili bir şeyler izlemek istediğim için bulduğum bir film. Benim hoşuma gitti ve umarım sizinde hoşunuza gider.


TANITIM VİDEOMUZ:




Bu da filmde benim en çok beğendiğim sahnelerden biri ;)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder