Translate

16 Ağustos 2014 Cumartesi

Trot Lovers

















Yeni biten Kore dizilerinden biri ve izlemeyen var mı bilmiyorum ama benim gibi tereddüte düşen olduysa diye söylüyorum. İzlemeniz gereken güzel bir dizi ben dizi başladıktan sonra 8. bölümde iken izlemeye başladım. Bende de böyle bir hastalık var. Ard arda izlemem lazım yoksa anlamıyorum hiç bir şeyi neyse hadi dizimizin konusuna geçelim :)





KONUSU:


























Kızımız Choi Choon-Hee maraton koşucusudur. Babası ve kız kardeşine bakabilmek için hem çalışıp hemde koşmaktadır. Annesi daha o küçükken bir şarkıcıdır ancak bir kazadan sonra sesini kaybetmiştir. Bir maratona katılan Choon-Hee bir adamın hile yaptığını görür. Ancak bir şey söylemez ve koşmaya devam eder.























Jang Joon-hyun bir idoldür ve müziğin tanrısı olarak adlandırılmıştır. Her ne kadar maratona gitmek istemese de başka çaresi yoktur. Ancak maratonda hile yapar ve kendisine benzeyen bir adam onun yerine yolu koşar ve yarısında yer değiştirirler. Onu gören Choon-hee'den bir haber olan Joon-hyun kimsenin anlamamasının keyfini sürerken aynı zamanda madalya da kazanmıştır.
























Maraton bittikten sonra arkadaşının oğluna madalya götüremeyeceğini düşünerek üzüldüğünü gören kızımız Joon-hyun'u bulur. Onu fan zanneden Joon-hyun imza istediğini sanır ancak sonradan kızımız madalyayı vermesini isteyince iş inada biner ve olaylar komik ama çıkmaz bir hal alır. Bu olaydan sonra söylene söylene işine giden Choon-hee iş yerinde (spor merkezi) garip bir adamla karşılaşır.






















Kendi anahtarı sanıp başka bir anahtarı alan adam sonradan fark ettiği karışıklığı düzeltir. Ancak bu garip adam gerçekten çok unutkandır ve spor merkezinden çıkarken yanlış telefon aldığını fark eder ve Choon-hee'den telefonun sahibini bulmasını isteyip gider.










Bu sırada Joon-hyun canlı yayındayken bir telefon gelir ve bir kız maratonda hile yapan birini gördüğünü söyler. Bunun Choon-hee olduğunu sanan oğlumuz programdan sonra soluğu kızımızın iş yerinde alır. Verdiği cevaplardan memnun kalmayınca da bunu ödeyeceğini söyleyerek onu işinden attırır. Ancak eden bulur derler ya Joon-hyun'un başınada aynen bu gelir bir skandala karışır ve idol olarak hayatı biter. Bir anda yersiz yurtsuz kalan Joon-hyun şirket başkanıyla görüşür. Başkan ondan bir şey yapmasını ister ve bunu başarı ile tamamlarsa ona bir albüm çıkartacağını söyler.




























Aynı zamanda kızımızın hayatında da her şey altüst olur. Babasının borçları yüzünden dükkanlarına haciz gelir ve babası borçlarından dolayı ortalardan kaybolur. Bir yandan babasını arayan Choon-hee, bir yandan da kardeşine bakıp iş bulmaya çalışır. Bütün bu olayların arasında eğer önüne gelen sürpriz teklifi iyi kullanırsa hayatı yoluna girecektir.



Dizi toplam 16 bölümden oluşuyor. Her ne kadar ilk başta terddüt etsem de sonradan izlediğime çok sevindim. İzlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. İYİ SEYİRLER :D



TANITIM VİDEOMUZ:


  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder