Translate

16 Ağustos 2014 Cumartesi

Finding Carter











Selam tekrar ben :) Bu sefer size en az Kore dizileri kadar güzel bir yabancı diziyi tanıtacağım. Daha yeni başladı ama şimdiden 7. Bölüme geldi. Kaçırmayın derim :D




KONUSU:
















Kızımız Carter annesiyle birlikte sinemadan çıktıktan sonra bir cafe'ye otururlar. Bu sırada kızımızın arkadaşları arayınca annesi gitmesini ve iyi vakit geçirmesini söyler. Ve aslında dizinin başında sevdiğim unsurlardan biri de kızın annesinin onunla arkadaş gibi olmasıdır.




















Kızımız izin aldıktan sonra bir lunaparka izinsiz girerler ve bunun sonucunda polise yakalanırlar. Ancak arkadaşlarının ailesi gelmesine rağmen annesi gelmemiştir. Bir süre sonra Carter'ı çağırıp bir odaya geçerler.





















Kızımıza burada aslında annesi olarak bildiği kadının annesi olmadığını ve onu 13 yıl önce 3 yaşındayken kaçırdığını söylerler. Önüne bir yığın kanıt koyarlar ama kim annesinin onu kaçıran insan olduğuna inanır ki?
Carter'da böyle düşünmektedir ve gitmek istediğini söyler. Ancak gerçek ailesinin çoktan orada olduğunu ve onu görmek istediklerini söyleyince her ne kadar istemese de onlarla tanışır. 


















Birlikte eve geçtiklerinde ne mi olur?






















Birden bir büyükanne ve büyükbabası, ikiz kız kardeşi ve bir erkek kardeşi olur. Hiç beklemediği bir zamanda aileye sahip olan Carter ne yapacağını bilmez. Annesinin yanına gitmeyi çok istese de bir türlü gidemez ve yeni ailesinin yanında kalmaya başlar. Bunun yanında yeni arkadaşlar, yakışıklı bir sevgili ve iyi anlaştığı bir ikiz ve çok akıllı bir erkek kardeşe sahip olur.


Devamında neler olacağını merak ediyor musunuz?? O zaman hemen bilgisayarın başına geçip ilk bölüme bakın. Beğeneceğinize eminim kaçırmayın derim. İYİ SEYİRLER :D




TANITIM VİDEOMUZ:





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder