Translate

10 Eylül 2014 Çarşamba

Surplus Princess

























Daha yeni başlayan bir dizi ve bunu izlememin bir diğer nedeni de Song Jae Rim (Nail Shop Paris dizisindeki Key) olması. Sırf o adam için kaçırmayın derim :)





KONUSU:


















Kızımız Ha Ni bir deniz kızıdır ancak öyle düşündüğünüz gibi bir deniz kızı değil gayet modern, modayı takip eden, gidilmesi gereken yerleri bilen, farklı lezzetleri araştıran bir tiptir. Ancak ne yazık ki bunların hiçbirini ne deneyebilir ne de yapabilir :(





















Bu kadar şeyin üzerine bir de kızımız ünlü şef Kwon'a aşık olur. Sosyal medyada sürekli onu takip etmektedir. Ayrıca fark ettiyseniz kızımız birazda sapık yani Kwon'un poposunu ısırılmalık elma gibi görmektedir. Ama bir yerde de haklı yani bende bu kadar yakışıklı birini görsem öyle düşünürüm herhalde :D























Tam kızımız böyle sapık bir şekilde Kwon'u süzerken bir anda suda Ha Ni'yi görür gibi olur ve kızımız kaçmak için denizin dibine dalar bu sırada Kwon daha dikkatli bakıcam derken ayağı kayar ve denize düşer.




















Tabii fırsat bu fırsat diyen kızımız yakışıklı oğlumuz boğulmasın diye çok romantik bir an yaşarlar denizin altında. Ama kızımız tabi ki  de sapıklık yapmaktan geri kalmaz oğlanın poposunu iyi bir avuçlar. (Koptum o sahnede yaa :D)






















Oğlumuz bu olaydan sonra her ne kadar denizin altında olan bu olayı hatırlasa da ihtimal vermez.






























Denizin altında o küçücük anda kızımız zaten çoktan kararını vermiştir. İnsan olmanın bir yolunu eninde sonunda bulacaktır ki bulmuştur. İnsana dönüşen kızımızın insan olarak kalabilmesi için 100 gün içinde gerçek aşkını bulması gerekmektedir. Aksi halde eski hayatına da dönemeyip ölecektir.




Dizi toplam 16 bölüm olacaktır. Daha 5 bölüm yayınlandı ilk başlarda basit ve klişe gelse de daha sonra hoşuma gitti eminim sizinde gidecektir. 



TANITIM VİDEOMUZ:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder