Translate

12 Mart 2016 Cumartesi

Watashi ga Motete Dousunda Anime Oluyor



Shoujo severlere müjde! Bessatsu Friend dergisinin önümüzdeki günlerde çıkacak yeni sayısından paylaşılan duyuruya göre, çizdiği shounen ai/yaoi türündeki mangalarla tanınan Junko‘nun harem temalı ilk shoujo manga denemesi olan Watashi ga Motote Dousunda, TV serisi formatında olacak bir anime ile sevenleri karşısına çıkacak.

Brains’s Base‘in animasyonlarını üstleneceği seride yönetmen koltuğunda oturan isim Peach Girl serinin de yönetmenliğini yapan Ishidori Hiroshi iken; serinin senaryosunu Shirobako‘nun teknik ekibinde yer alan Yokote Michiko hazırlayacak. Karakter tasarımlarına Kyoukai no Rinne kadrosundan Tamura Kazuhiko‘nun imzasını atacağı animede animasyon şefi olarak görev yapacak isim ise Jitsu wa Watashi wa kadrosundan Ozawa Mina.

Karakterleri seslendirecek seiyuular ise şöyle:
  • Shinomiya Hayato: Kamiya Hiroshi
  • Igarashi Yuusuke: Hosoya Yoshimasa
  • Mutsumi Asuma: Sakurai Takahiro
  • Nanashima Nozomu: Tatsuhisa Suzuki
  • Serinuma Kae: Kanazawa Kana
  • Nishina Shima: Akasaki Chinatsu



Seri, yaoi türüne büyük ilgi duyan kadınlar için kullanılan “fujoshi” ifadesine yaraşır kişilikteki kilolu lise öğrencisi Serinuma Kae’nin favori oyun karakterinin ölümüyle bunalıma girmesi ve üzüntüden kilo kaybedip güzelleşmesiyle hikayesine giriş yapıyor. Okulun yakışıklıları bir bir Kae’ye ilgi duymaya başlıyor ancak Kae’nin fujoshi gönlü bu durumu sık sık farklı açılardan yorumlamasına sebep oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder