Translate

6 Temmuz 2014 Pazar

Bad Boys J


















Bugünlerde J-Dramalara taktığım için bunları sizinle de paylaşıyorum. Bu bir süre önce bulduğum dizilerden biri benim çok hoşuma gitti eminim siz de beğeneceksiniz iyi seyirler :)



5 Temmuz 2014 Cumartesi

Mei-Chan No Shitsuji
















Bir süre önce izlediğim bir Japon dizisi. İlk başlarda ön yargılı davransam da daha sonra hiç unutmadığım beğenerek izlediğim bir dizi olarak kaldı aklımda. Japon dizisi diye izlememezlik etmeyin eminim sizde beğeneceksiniz. İyi Seyirler :)


If I Stay / Fragman
























The Equalizer / Fragman

























I Hear Your Voice
















Yeni izlediğim bir dizi daha. İtiraf etmek gerekirse bu diziye sırf Lee Jong Suk için başlamıştım ancak daha sonra dizi beni içine çekti ve sanki her şeyi onlarla birlikte yaşamışım gibi oldum. Ama yine de bence bunun sebebi dizide Lee Jong Suk oppamın olması :D


Dracula Untold / Fragman
























Baskın / Raid:REDEMPTİON

























Bu filmi uzun zamandır erteliyordum ancak ikincisi gelince izlemeye karar verdim ve tabii ki her zaman olduğu gibi daha önceden izlemediğim için pişman oldum. Her neyse eğer sizde benim gibi aksiyon filmlerini seviyorsanız ki ben hastasıyım kesinlikle bu filmi kaçırmayın.


Baskı / Crush

























Yeni bir film ile karşınızdayım. Bu filmi gece izlemenizi tavsiye etmem. Şahsen ben öyle bir hataya düştüm ve tüylerim diken diken oldu. Ama tabii ki izlemenizi tavsiye ederim. Tamam bu cümle çok karışık oldu ben en iyisi filmin konusuna geçeyim :)