Translate

29 Şubat 2016 Pazartesi

Nanatsu no Taizai Mangası Türkçe Olarak Geliyor



Gerekli Şeyler, Yedi Ölümcül Günah Mangasını Duyurdu

2014 sonbahar sezon animesi olan ve ilk bölümlerinden itibaren büyük bir ilgi toplayıp kendisini heyecanla izlettiren Nanatsu no Taizai animesinin mangası da oldukça yoğun bir ilgi görüyor. Hatırlarsanız Nakaba Suzuki’nin 10 Ekim 2012’de çizmeye başladığı bu manga geçtiğimiz sene Japonya en çok satan 2. manga olmuş ve bunun da etkisiyle en çok para kazandıran seriler içerisinde ilk 3’e girmişti. Bu kadar başarılı bir öyküsü ve mizahı olan bu manganın Türkçe olarak “Yedi Ölümcül Günah” adıyla satışa sunulacağı Gerekli Şeyler tarafından duyuruldu. Telif hakları henüz yeni alınan manganın ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz belli değil ancak fazla bekletmemelerini umuyoruz. Böylece Ajin’den sonra Kodansha’nın bir başka serisi de önümüzdeki dönem Türkçe olarak piyasadaki yerini alacak.



         



Animeyi izlemeyenler için manga tanıtımına gelirsek hikaye; aksiyon, macera, ecchi, fantazi, shounen, doğaüstü türlerini içeriyor. Ecchi türünden rahatsız olanlar merak etmesin rahatsız edecek türden değil aksine içinde barındırdığı yer yer hafif romantizmle sizin de bu serinin kalbinize çalacağına inanıyorum.

Hikaye Elizabeth isimli bir prensesin saraydan kaçması ile başlıyor. Ve bu kızın saraydan kaçmasının tek bir nedeni vardır, o da krallığa ihanet suçundan aranan Yedi Ölümcül Günah olarak bilinen grubu bulmaktır ve de prensesimizin arayışı fazla uzun sürmeyecek ve hiç ummadığı bir yerden çıkacaktır.

Oldukça eğlenceli, heyecanlı ve de hafif romantizmiyle insanı etkileyen bir konusu olduğunu rahatça söyleyebilirim. Özellikle de Ban karakteri benim için bu seride vazgeçilmezdi. Bu kadar harika bir serinin en sonunda Türkçe mangasının da çıkacak olması benim için gerçekten büyük haber. Umarım özellikle manga severler de bu haber için en az benim kadar heyecanlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder