Translate

28 Şubat 2016 Pazar

Netflix ve Production I.G İş Birliğiyle Perfect Bones Animesi



Özellikle yabancı dizi severlerin ismine aşina olduğu; çok sayıda ülkede orijinal dizi, film gibi televizyon şovlarının internet üzerinden yayınını sağlayan televizyon ağı Netflix geçtiğimiz perşembe günü önemli bir duyuruya imza attı.

Japon kültürüyle özdeşleşen animelerin küreselleşmesine yönelik bir adım olarak sayılabilecek bu duyuruya göre Netflix, Ghost in Shell, Psycho-Pass, Haikyuu!!, Kuroko no Basket gibi yapımlarla ünlü stüdyo Production I.G‘nin animasyonlarını üstleneceği orijinal anime Perfect Bones‘un 190 ülkede eşzamanlı olarak gösterildiği tek kaynak olacak.

Yönetmen koltuğunda Nakazawa Kazuto‘nun oturacağı 12 bölümlük Perfect Bones’ta hikaye bilim adamlarının evrendeki barışı korumak üzere “kusursuz insanı” yaratmaya çalışmasıyla başlayacak. Çalışmaların başarıya ulaştığı üç çocuk amaçları doğrultusunda eğitim almaya gönderildikleri yerde kendi dünya düzeni anlayışlarını yürürlüğe koymak isteyen kötücül bir organizasyon tarafından kaçırılacak.

Netflix’in CEO’su Reed Hastings kasım ayında gerçekleşen DealBook konferansında Netflix’in ortaya harika bir anime çıkaracağı konusunda umutlu olduğundan bahsetmişti. Duyurunun yapılışı ardından ise Netflix’in Uluslararası ve Ulusal Orijinal Eserler bölümü başkan yardımcısı Erik Barmark, Shingeki no Kyojin ve Psycho-Pass gibi hit serilerin yapımında yer almış Production I.G ile çalışmak konusunda inanılmaz heyecanlı olduklarını ifade etti. Barmark sözlerine, internetin sınır tanımadığı bu çağda dünyanın her yerindeki anime severlere aynı anda yüksek kalitede orijinal anime sunmaktan gurur duyduklarını söyleyerek devam etti.



Production I.G’nin başkanı ve CEO’su Ishikawa Mitsuhisa ise Production I.G – Netflix işbirliği hakkındaki düşüncelerini “Netflix’in sunduğu TV dizileri ve filmler arasından şahsi olarak en harika bulduklarım Netflix orijinalleri. Production I.G olarak yaratıcı ekibimizin tutkusu ve hayalgücüyle birlikte ortaya çıkacak bir başka etkileyici eser sunmak konusunda biz de çok hevesliyiz. Perfect Bones için çok heyecanlıyız.” sözleriyle ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder