Translate

2 Eylül 2015 Çarşamba

Yeni Bir Shingeki no Bahamut Animesi Duyuruldu


İlk sezonuyla fantastik tür severlerin gözlerine şölen veren Cygames’in mobil oyunu Shingeki no Bahamut’tan (Rage of Bahamut) uyarlama Shingeki no Bahamut: Genesis animesinin tek sezonla sona ermeyeceği bu yıl mayıs ayı başında duyurulmuştu. Shingeki no Bahamut: Genesis takipçileri daha serinin ikinci sezonuyla ilgili gelişmeleri öğrenememişken; 2016 yılı için planlanan yeni bir Shingeki no Bahamut animesi, Cygames tarafından açılan bir internet sitesinde müjdelendi.






Manaria Friends: Shingeki no Bahamut adını taşıyacak yeni anime, oyunculara sınırlı sayıdaki özel ödülleri kazanma fırsatı veren oyun içi etkinliklerden Manaria Mahō Gakuin’le (Mysteria Academy) Bahamut evreninin kapılarını tekrar açacak.

Etkinlikteki hikaye, birbirleriyle savaş halindeki insan, tanrı ya da şeytan ırkları arasında ayrımcılık yapmadan onlara büyü eğitimi veren prestijli Manaria Büyü Akademisi öğrencilerinden birinin şaka amaçlı oyunu yüzünden yaşadıkları yeri Karanlık Diyar’dan ayıran kapıyı açmasıyla başlarken; yalnız ejderha Grea’nın kaos dolu hapishanelerinden kaçıp gelen nefret dolu varlıkları prenses Anne’yle yürüdüğü koridorlardan kovmaya yemin etmesiyle şekil bulmakta, aralarına okul konseyi başkanı elf klanından Hannah’nın katılmasıyla devam etmekteydi. Animenin hikayeyi nasıl ele alacağı henüz belli olmamakla beraber karakterlere hayat verilecek seiyuulara ilişkin ilk bilgiler de gün yüzüne çıktı. Buna göre yarı insan yarı ejderha karakter Grea’yı Ayaka Fukuhara, okulun en başarılı öğrencilerinden prenses Anne’i ise Youko Hikasa seslendirecek.


Cygames anime için kısa bir tanıtım videosu da paylaştı.






Son olarak, yazıyı okuduktan sonra “Shingeki no Bahamut: Genesis ikinci sezon böyle mi olacaktı?” diye soranlar olursa onlar için Cygames’in anime departmanından Nobuhiro Takenaka’nın Manaria Friends: Shingeki no Bahamut’la Shingeki no Bahamut: Genesis arasında herhangi bir bağlantı bulunmadığına yönelik bir açıklama yaptığını belirtmekte de yarar var.

Bu yeni Shingeki no Bahamut serisi Shingeki no Bahamut: Genesis’in başarısını sergileyebilecek mi bakalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder