Translate

15 Eylül 2015 Salı

Under the Dog Projesi İçin Yeni Tanıtım Videosu




Yapım komitelerinin finansman sürecinden kaçınmak ve bu süreçte, animelerin yapım aşamasındaki kontrolünü korumak adına Kickstarter’da başlatılan bir kampanya ile finanse edilen Under the Dog projesinin bazı aksiyon sahnelerine ait animatiklerin (sesli resimli taslak) yer aldığı yeni tanıtım videosu yayımlandı.









Videoda da yer alan seiyuu kadrosundaki ilk isimler ise şu şekilde (karakter – seiyuu):

  • Anthea Kallenberg – Asami Seto
  • Hana Togetsu – Rumi Okubo
  • Shunichi Nanase – Koki Uchiyama

Projenin ilk ve orijinal yapımcısı Hiroaki Yura’nın dolayısıyla da Creative Intelligent Arts’ın projeden çekilmesiyle birlikte yeni yapımcı Koji Morimoto projenin resmi web sayfasında, yeni tanıtım videosuyla alakalı olarak karakterlerin yer aldığı bazı sahne ve arka planların orijinal tanıtım videosuna göre değişiklik gösterdiğini söyleyerek bu değişikliklerin, Jiro Ishii’nin sunduğu fikirlere daha uygun olan eserin ortaya çıkarılması amacıyla yapılması gerektiğinden bahsediyor. Bunlara ek olarak Koji Morimoto, projenin yayımlanma tarihinin 2016 yılının bahar dönemine sarktığından bahsederek bunun için de özürlerini sunuyor.

  • Orijinal tanıtım videosu



Projenin yapım kadrosunu kısaca hatırlatacak olursak; Hanasaku Iroha ve Zetsuen no Tempest’in yönetmen koltuğunda yer almış Masahiro Ando, bu projede de yönetmen olarak karşımıza çıkıyor. Jiro Ishii ise yukarıda da değindiğimiz üzere orijinal hikayeden sorumlu. Karakter tasarımları Yusuke Kozaki’ye ait olurken; Creative Intelligent Arts’tan sonra projenin başına geçen bir diğer isim Kinema Citrus, animasyonlardan sorumlu stüdyo. Orange Co. ise 3D animasyonları üstlenen isim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder