Translate

11 Mayıs 2014 Pazar

THE 100










Yayınlanmaya yeni başlanan ancak oldukça beğendiğim bir dizi. Her ne kadar daha yeni 8. bölüm yayınlanmış olsa da 2. sezon onayı aldığı için sizinle de paylaşmak istedim. İyi Seyirler :D




KONUSU:



97 sene önce oluşan bir nükleer patlamadan sonra insanoğlu uzayda olan 12 üssü birleştirip Ark adı verilen büyük bir istasyonu oluşturmuşlar. Ve denilene göre Dünya 100 yıldan önce yaşanabilecek hale gelmeyecektir.

















Tabii ki de her zaman olduğu gibi suçlu insanlar da mevcut ancak sadece 18 yaş altındaysanız orada kalabiliyorsunuz. Değilseniz ölüm cezası alıyorsunuz. Ama Ark tükenmektedir ve 3 ay'ı kalmıştır. Bu yüzden 18 yaşından küçük 100 suçluyu Dünyaya gönderme kararı alırlar.


















Dünyaya sağ salim varan 100 yolcumuz ilk başta bu heyecanla hiçbir şeyi umursamazlar ve bu  anın tadını çıkarırlar. Ancak yanlış yere iniş yapmışlardır ve erzak için aşmaları gereken 30 km. vardır.

















Gönüllüler bulunduktan sonra yola çıkarlar ancak yoldayken bir geyiğe rastlarlar bizimkiler ilk defa gördükleri geyik karşısında büyülenirken geyiğin asıl halini gördüklerinde Dünya'nın artık okudukları ve diğerlerinden dinledikleri gibi olmadığının farkına varırlar.




















Tabii ki bu onları durdurmaz ve içlerinden akıllının biri suya girer ancak suyun içinde beklenmedik bir şey vardır ve suya girdiğine pişman olacaktır.


















Bu arada gitmeleri gereken yere ulaşmışlardır bunun sevincini yaşarken beklenmedik bir şey olur ve içlerinden biri mızrakla yaralanır. Daha Dünyaya gelmenin şokunu yaşayan grup bir şok daha yaşayarak aslında Dünya'da yalnız olmadıklarını anlar.


Tanıtım Videomuz:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder