Translate

22 Ocak 2015 Perşembe

Yeni Bleach Oyunu Bleach: Brave Souls Geliyor



Android ve ios İçin Geliştirilen Bleach Oyunu Bleach: Brave Souls Geliyor



Bleach’in yeni bir oyunu daha yapım aşamasında. Yeni duyurulan Bleach: Brave Souls, ücretsiz olarak oynanabilen (free to play) bir aksiyon oyunu olacak ve Japonya’da ios ile Android işletim sistemleri için bu ilkbaharda piyasaya sürülecek. Love Live: School Idol Festival oyununu hazırlayan KLabGames tarafından hazırlanmakta olan, mangadaki olayları da içerecek. Oyunun ilk görselleriyle birlikte ilk tanıtım videosu da paylaşıldı.




Bleach: Brave Souls oyununda diğer bütün Bleach yapımlarında olduğu gibi müziklere de yine oldukça önem verilmiş ve dünyaca ünlü Japon rock grubu Hello Sleepwalkers ile anlaşılmış.



Favori Bleach karakterlerinizi bir araya getirerek takım oluşturup savaşma imkanı sunan oyunun resmi sitesinden ön kayıt yaptıranlar ücretsiz olarak Hitsugaya Toshiro’yu alabilecekler. Bu tip Japon oyunlarında olduğu gibi Bleach: Brave Souls’un da sevimsiz tarafı henüz Japonya dışında piyasada yer alıp almayacağı. Son dönemlerde dünyada anime ve manga severlerin en çok beklediği oyunlar arasında yer alan Weekly Shonen Jump karakterlerinin olduğu J-Stars Victory VS. bile Batı için oldukça sonra duyurulmuştu.
Bleach: Brave Souls ekran görüntüleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder